Hosszúné Jakab Judit volt az ingatlan értékesítőnk. Juditot régóta ismerem. Pozitív személyiség, udvarias, kedves, segítőkész. Az adás-vétel során korrekt volt az ügyintézése, nagyon felkészült. Mindenkinek tudom ajánlani.

Schleiner Györgyné

Attila, rövid időn belül másodjára segített. Bő hónap alatt talált vevőt az eladó lakásra. Csak ajánlani tudom profi munkáját. Köszönöm Láday Judit

Láday Judit

Jó szívvel ajánlom Katát ingatlan-közvetítőként, segítőként. A lakásom eladása sürgős volt, ezért testvérem tanácsára kerestem meg Katát, a sokat látott-tapasztalt közvetítőt, aki nagyon jó emberismerő, határozott és lendületes. Bármit mondott, végül úgy is lett, és a második érdeklődő meg is vásárolta a lakásomat. Köszönöm, Kata!

Kálmán Tímea

Kedves Brigi! Íme az ajánlólevelem :) Tökéletes szolgáltatást kaptam Tóth Brigittától, amikor egy ház eladásával bíztam meg. A megbízástól számított 3 hónapon belül nyélbe is ütötte az üzletet, nekem pedig csak a szerződést kellett aláírni, minden mást intézett. Ez jóval több volt, mint amit vártam, számomra nagyon egyszerűvé tette az eladást. Nagyon köszönöm! Kreisz Éva

Kreisz Éva

Katában egy kiváló ingatlan értékesítőt ismertem meg, aki pontosságával, szakszerűségèvel, kedvességével eredményességre ítéltetett. Legközelebb is őt választanám!

Dr. Buzás Attila

Szia Évi! Köszönöm hogy gondos és pontos munkáddal segítségemre voltál. Örültem, hogy mindig elértelek ha kellett. További sikereket a munkádban:Jutka

Molnár Lászlóné

Feri segítségével nagyon zökkenőmentesen és gyorsan zajlott az adásvétel. Részletesen tájékoztatott a fejleményekről; mindig pontosan tudtuk, hogy mi a következő lépés. Csak ajánlani tudom.

Kovács Gábor

Bár először elzárkóztunk "ingatlanos" segítségétől, de végül nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy Ágotára bíztuk az ingatlan értékesítését. A lakás gyorsan elkelt, hála Ágota profizmusának. Sok fáradságtól kímélt meg minket, emberileg is korrekt, segítőkész, kedves, rugalmas. Köszönjük szépen a segítséget.

Szalkai Antal

Feri már az első talalkozásunkkor nagyon segítőkész volt. Mindenben kérhettük a segítségét, készséggel állt a rendelkezésünkre. Köszönjük, hogy végig kisértél minket a bemutatástól a birtokbaadásig. :)

Németh Kristóf

Jó szívvel ajánljuk Velki Nagy Viktóriát. Segítőkész, kedves. Bármilyen felmerülő kérdéssel tudtunk hozzá fordulni, és szakértelmével segítségünkre volt.

Varga Ágnes

Anikó hozzáállása, profizmusa más mint az eddig megismert ingatlanközvetítőké. Hatékonyan és gyorsan dolgozik. A profi hirdetésre több érdeklődő is jelentkezett és hamar megtaláltuk az ideális jelöltet. Megbízható és mindig rendelkezésünkre állt. A továbbiakban is szeretnénk vele együtt dolgozni. Jó szívvel ajánlom!

Szántó Anita

Anikó hihetetlenül kedves, segítőkész, fáradhatatlan és empatikus személyisége fantasztikus szakmai alapossággal, involváltsággal és maximalizmussal társul. Tökéletesen képviseli mindkét fél érdekeit, így mindenki számára segít megtalálni a lehető legoptimálisabb megoldást! Nagyon sok ingatlanirodával dolgoztam, de Anikó magasan a legjobb közülük! Rövid idő alatt segített megtalálni az ideális bérlőt. Öröm vele együttműködni, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Rita Bucsi

Csaba nagyon korrekt szakember. Végig nyíltan, korrektül, baráti viszonyban lehetett vele kommunikálni. Sosem volt kertelés, mellébeszélés. Bármikor elérhető volt. Bátran ajánlom. A történet sikeres eladással zárult.

Kardos Krisztina

Ibolya egy abdai ingatlan adás-vételénél működött közre. Szakmai hozzáértésénél csak a kedvessége nagyobb. Mindig rendelkezésünkre ált amikor csak kerestük, hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Köszönjük közreműködését. Ha korrekt ügymenetet szeretnének forduljanak hozzá bizalommal, csak ajánlani tudjuk. Köszönettel: Molnár Gábor Lenti István

Molnár Gábor

Nagyon nagy szeretettel ajánlom Koszecz Andreát. KÖSZÖNÖM AZ ODA ADÓ MEGBÍZHATÓ, KEDVES MUNKÁJÁT. A PONTOS ÉS FIGYELMES NAPRA KÉSZ INFORMÀCIOT.MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM..KÜLÖN KÖSZÖNÖM A POZITÍV HOZZÁ ÀLLÀST.

Kolarovszki Gézáné

Ferivel már a második alkalommal dolgoztunk együtt, de biztosan tudom, hogy nem utoljára :) Mindig, minden kérdésünkre alapos választ adott, rekordidő alatt végigpörgette az eladást! Feleségem nevében is írhatom: köszönjük szépen, Feri! :)

Szabó János

Nagyon segítőkész, összeszedett, rugalmas. Ház vásárlással kapcsolatos hitel ügyintézés során minden gördülékenyen és gyorsan zajlott. Hálás vagyok neki!

Ocskó Brigitta

Több ingatlan értékesítés és vétel kapcsán kerestük fel a Józsit egy barát ajánlásával. Az adás-vétel során segítőkész, lendületes, korrekt és mindkét fél igényeit szem előtt tartja. Végigkíséri az ügymenet lefolyását, mindenben a segítségünkre volt, csak a szerződést kellett aláírnunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, a jövőben is CSAK hozzá fordulnék hasonló ügyben!

Furdi Szilvia

Feri munkájáról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Nagyon segítőkész és lelkiismeretes, minden kérdésünkre és kérésünkre azonnal reagált. Aki profi ingatlanost keres, nyugodt szívvel fordulhat hozzá.

Barcsi Zoltán

Tiszta szívből mérjük ajánlani Velki Nagy Viktóriát mindazoknak akik ingatlanközvetítő által szeretnék eladni vagy megtalálni otthonukat. Viktória mindig profi módon, legnagyobb precízséggel állt rendelkezésünkre. Bármely kérdésünkre mielőbb igyekezett legjobb tudása szerint válaszolni. A tökéletes vevők megtalálása után, az adás-vétel lebonyolításában is teljes mértékben segített. Egyszóval mi nem bántuk meg, hogy Őt választottuk, hálásak vagyunk Neki.

Zobák Diána