Szeretném megköszönni és egyben ajánlani Nagyapáti Ágotát, mindenkinek, aki ingatlant venne vagy eladna. Szüleim lakásának eladásával hónapokig nem boldogultunk, amikor jött Ágota és pár hét alatt eladta a lakást, melyet azóta az új tulajdonosok birtokba is vettek. Rendkívül ügyes, talpraesett, segítőkész, hozzáértő szakembert ismertünk meg személyében. Sosem volt rámenős, inkább hallatlan türelemmel kezelte az érdeklődőket. Érti a dolgát és mi is fenntartások nélkül fogadtuk el a véleményét, mert mindig kitűnően meglátta a problémát illetve amin változtatni kellett. Bátran ajánlom mindenkinek, mert megbízható, pontos, precíz és nélkülözi azokat a nem túl szimpatikus tulajdonságokat, amelyekkel más ingatlanosok rendelkeznek.

Laskayné Bíró Anna

Brigi nagy segítségemre volt megszerezni első békéscsabai lakásomat. Többször is részletesen bemutatta a kiválasztott lakást, mindig türelmesen, segítőkészen. Rugalmasan tudtunk időpontokat egyeztetni, az időpontokon pontosan megjelent, sőt volt hogy dokumentum kitöltés kapcsán ő jött el a munkahelyemre, megspórolva nekem az utat és időt. Minden általam feltett kérdésnek utánajárt a lakással kapcsolatban, ha megtudott valamit visszahívott, vagy emailben elküldte a szükséges adatokat. Az eladóval rendszeresen egyeztetett az igényeimnek megfelelően. A találkozók alkalmával mindig kedves és figyelmes volt. A szerződéskötés napján precízen elkészítette a szükséges átírási dokumentumokat. Összességében jó szívvel ajánlom mindenkinek, ha eladna, vagy épp szeretné megtalálni új otthonát.

Szabó Sándor

Enikő profi módon és precízen végzi a munkáját. Az értékesítés teljes terhét levette a vállamról és mivel nem élek a városban, kifejezetten nagy segítség volt, hogy a szerződéskötés után is egészen az átadásig rendezte az ingatlan ügyeit. Maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudom.

Nyeste Mihály

Máté már több alkalommal segített ingatlan értékesítésben a család több tagjának. Segítőkész szakember, bármilyen kéréssel fordultam hozzá, habozás nélkül segített. Biztos vagyok benne, ha a jövőben ingatlan eladására vagy vételére adjuk a fejünket, őt fogjuk keresni!

Kata

Alíz remek munkát végzett, nagyon elégedettek voltunk. A házunk eladásával kapcsolatos összes feladatot nyugodt szívvel bízhattuk rá, mindent megoldott és megszervezett. Mivel távol élünk, az is fontos volt, hogy ne kelljen gyakran odautaznunk az eladó házhoz. Rövid idő alatt talált vevőt nekünk. Jó szívvel ajánlom Őt.

Sinka Edit

Mindenkinek csakis teljes szívből ajánlani tudom Brigittát! Rendkívül segítőkész, pontos, profi. Szakértelme egyértelmű, hozzáállása pedig példaértékű. Rövid idő alatt talált vevőt az ingatlanunkra és nagyszerű volt az együttműködés az egész eladási folyamat alatt. Köszönöm!

Zalánfi Gabriella

Ajánlom mindenkinek aki eladja vagy veszi ingatlanját. Profi módon végzi munkáját, gyors, megbízható és segítőkész. Teljes körűen tájékozott szinte minden kérdésben ami felmerülhet és bizalommal lehet hozzá fordulni. Köszönjük Koszecz Andreának munkáját, örülünk, hogy megismerhettük.

Réthy Lászlóné

Tisztelt Szabó úr! Köszönöm a nagy szakmai hozzáértéssel végzett lelkiismeretes munkáját, melynek következtében tudom működtetni a Mohács, Szabadság u. 13. alatti üzlethelyiséget. További munkasikereket kívánok Önnek! Üdvözlettel: Kovács László Bérbeadó magánszemély

Kovács László

Ibolyát egy Győri ingatlan megvásarlásánál ismertük meg. Nagyon kedves, baratsagos és türelmes, hiszen az ingatlant több alkalommal is megnézhettük. Végig szem előtt tartotta az eladó és a mi érdekeinket is. Bátran ajánljuk eladóknak és vevőknek egyaránt!

Kiss Gábor

Amikor eldöntöttük, hogy házunkat eladásra kínáljuk, megbíztuk ezzel a feladattal Katikát. Már előtte is nagyon sok pozitív véleményt hallottunk róla, amiről folyamatosan mi is meggyőződhettünk a munkavégzése során. Mindenkor és mindenben segítségünkre volt, időt és fáradtságot nem kímélve. Szakmai tudása és az emberekhez való viszonya példaértékű. Neki köszönhetően viszonylag gyorsan sikerült vevőt találni az ingatlanunkra. Gondos odafigyeléssel tartotta a kapcsolatot vevőinkkel is. Személyiségéből árad a kedvesség és segítőkészség. Örülünk, hogy őt kértük fel ingatlanunk értékesítésére, és mindenkinek szívből ajánljuk őt. Köszönet és hála mindenért!

Dr. Strehlingné Marton Judit

Kedves ingatlaneladók, ingatlanvásárlók! Szíves figyelmükbe ajánlom minkét tábornak Ágikát! Nekünk új otthonunk megtalásában nyújtott nagy segítséget. Ő az a személy, aki valóban szívvel-lélekkel, nagy empátiával szívén viseli az emberek sorsát a megfelelő otthonkeresés - teremtés során. Bármikor kereshettük, mindig rendelkezésünkre állt. Nagy szakmai tudatosság jellemzi munkáját, amit mérhetetlen kedvesség, és segítőkészség övez körbe. Emberközpontú személyiségével egy olyan embert ismerhettünk meg, ami a mai világban nagy kincs. Örök hálánk és köszönetünk mindenért!

Dr. Strehlingné Marton Judit

Ibolyával egy ingatlan értékesítése közben ismerkedtünk meg. Ekkor döntöttünk úgy, hogy a mi ingatlanunkat eladjuk. Mindenben nagyon segítő kész volt mindenről tájékoztatott minket. Ha kérdésünk volt kielégítő választ kaptunk. Nagyon kedves volt és szorgalmasan hozta az érdeklődőket, bár az ingatlanunk nem került eladásra. Köszönjük szépen a sok segítséget!

Adél és Laci

Szeretném megköszönni Évinek a remek közvetítői munkáját! Nagyon elégedettek vagyunk! Ajánlom mindenkinek! Rendkívül segítőkész, felkészült, naprakész, rugalmas. Odaadóan és lelkiismeretesen végzi a dolgát, szemmel láthatóan imádja, amit csinál. Egy élmény volt! Köszönjük szépen! :-)

Turbucz Gergely

Szeretném Máténak megköszönni az ingatlanközvetítői munkáját. Jól felkészült, megbízható, lelkiismeretes embert ismertem meg a személyében. Családi házunk bemutatását összehangoltan,rugalmasan szervezte meg,amit hatékony munkájának köszönhetően,rövid időn belül sikerült értékesíteni.

Erzsi

Pali közvetlen, felkészült, kedves és ami a legfontosabb! Tisztességes!

Boczor Judit

Kis garzon lakásom eladásával bíztam meg Pétert. Mindvégig bármikor kereshettem, türelmesen és kedvesen válaszolt kérdéseimre és olykor kételyeimre. A lakás eladása nem volt egyszerű, de végül a legjobb vevőt sikerült megtalálni rá. Összeségében nagyon elégedett vagyok a munkájával.

Arany Anett

Dr. Vass Zoltán munkájával maximálisan meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gombos Istvánné

Gábor az ingatlanos, akire mindig is vágytál! Több sikeres ügylet után nyugodt szívvel merem ajánlani. Lelkiismeretes, felkészült és bármikor rendelkezésre áll.

Tóth Bettina

Erika egy házrész eladásában segített nekem.3 hónap alatt sikerült eladni az ingatlant. Erika mindenben maximálisan a segítségemre volt!Mindig kapcsolatba tudtam vele lépni, bármilyen kérdés,kérés merült fel bennem. Készségesen,szívvel-lélekkel mutatta,hirdette az ingatlant,aminek igen hamar eredménye is lett! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves,segítőkész,megbízható!

Potocska Angéla

Nagyon kedves, megbízható. Végtelen segítőkész, kommunikatív, mindenben számíthattam rá. Mindenkinek ajánlom!

Szabó Angéla